БЕНЗИНОСТАНЦИИ ТИП ООД - ВИДИН

БЕНЗИНОСТАНЦИИ ТИП ООД - ВИДИН

ул. Широка 100, изхода за Брегово
Видин,
България
22.8650365999999
43.9970453
UserLikes
Име: БЕНЗИНОСТАНЦИИ ТИП ООД - ВИДИН
Адрес: Видин, ул. Широка 100, изхода за Брегово
Телефони: text to imagetext to imagetext to imagetext to image
Уеб сайт: http://tip-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Бензиностанции
Дейност:

Търговия на горива – на едро и на дребно.

Ключови думи: търговия с горива, бензиностанции, бензиностанция, бензин, бензиностанции тип

За нас

Бензиностанции Тип са със седалище град Видин. Основната им дейност е търговия на горива – на едро и на дребно. Горивата в бензиностанциите се доставят главно от ОМВ България. Предлагаме целогодишно и AdBlue Noxy от Ауто Трейд Кемикълс ООД. Местоположението на фирмата ни и близостта със  съседите ни Румъния и Сърбия е благоприятно за доброто и пълноценно обслужване на клиентите от международния транспорт.


Бензиностанции Тип във Видин работи без прекъсване и осигурява на своите клиенти качествено обслужване. При нас ще намерите екологично гориво с най-високо качество – за оптималната работа на Вашата кола. Фирмата ни спазва стриктно всички санитарни изисквания и административно-техническите норми и правила.


В горивата, който предлагаме, нашият екип целогодишно влага добавката Рубин, която се използва за почистване и отстраняване на коксови отлагания и почистване на клапани. Заедно с това, осигурява по-висока мощност, по-нисък разход и оптимизира работата на двигателя. За дизела пък в Тип добавяме специална зимна добавка за по-добра работа на двигателя в зимни условия.


Освен качественото гориво, при нас – в Тип ООД, ще намерите и богата гама от услуги – кафе, пакетирани храни и напитки, помпане на гуми и други. За улеснение на клиентите ни предлагаме и възможността за плащане чрез ПОС терминал.


Във фирмата сме изключително гъвкави както в отношенията си с клиентите, така и в бизнес партньорствата си.





 

Открийте ни в Google+